fbpx

Holly Humberstone udgiver kærlighedsballade fra kommende EP

Foto: Pheobe Fox (Pressebillede)

Britiske Holly Humberstone har netop afsløret udgivelsesdatoen for hendes anden EP. I samme omgang har hun forkælet os med en ny single, nemlig kærlighedsballaden “Please Don’t Leave Just Yet”.

Med sin rolige vokal synger Holly Humberstone os ind i et poppet, lo-fi univers, hvor det tilbagelænede beat og sarte klaverspil sætter tonen for et unægteligt kærlighedstema. Sangen handler om de ambivalente følelser, der kan opstå i et kærlighedsforhold, som du gerne vil ud af, men ikke kan give slip på endnu. Det er en klassisk kærlighedsballade, som Humberstone relaterer til den følelse, vi måske alle har kunne mærke under coronaepidemien: Frygten for at give slip og mangle menneskelig kontakt.
Om singlen fortæller sangerinden selv:

– Sangen handler om, så gerne at ville have nogen til at blive hos dig, selv hvis det bare er i fem minutter længere, fordi du ved, hvor ondt det gør, når de går. Jeg tror, at desperationen i de ord virkelig opsummerer, hvordan jeg havde det på det tidspunkt, og hvordan så mange mennesker må have haft det sidste år, da vi alle var fuldstændig afskåret fra menneskelig kontakt.

Tidligere på året udgav Holly Humberstone EP’ens titelsang, der har et ligeså fint udtryk og er i samme stil som “Please Don’t Leave Just Yet”. Holly Humberstone er også at finde på vores 21 internationale artister du skal holde øje med i 2021, og det synes vi i den grad stadig, at du skal!

Du kan altså roligt glæde dig til hendes kommende EP The Walls Are Way Too Thin, som udkommer den 5. november i år. I mellemtiden kan du høre den nye single på Spotify.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com