fbpx

Jorja Smith udgiver single i samarbejde med GuiltyBeatz

Foto: Jorja Smith // Michaela Quan

Den britiske sangerinde udgiver i samarbejde med den grammynominerede producer GuiltyBeatz et dansabelt nummer med afslappede vibes.

Det er altid en fryd, når man får nyheder fra den talentfulde sangerinde Jorja Smith. Når man siden finder ud af, det er i samarbejde med den ghanesiske grammynominerede producer og DJ GuiltyBeatz, kan man ikke andet end at gnide sig i hænderne, trykke play og nyde turen.
“All Of This (Jorja Smith x GuiltyBeatz)” er en lidt over fem minutter lang melankolsk og tilbagelænet dansefest. Nummeret er inspireret af den sydafrikanske genre ‘amapiano’, der kombinerer deep house med elementer fra jazz og lounge, for derefter at tilføje en stakkeret synthbas og tørre, luftige pads. “All Of This” har en trommerytme, der er nærmest umulig at sidde stille til og det bliver kun værre da den dybe bas introduceres og pludselig er man oppe af sædet og synger med på linjer som >>You had all of this // you still searched for better<<. Som teksten antyder, handler nummeret om en eks-kæreste, der har smidt forholdet på gulvet. Jorja Smith udtaler:

– Det hele handler om nogen, der ikke fortjener dig og man tænker, wow, du havde hele mig engang, ad.


Den følelse bliver leveret af Smiths fabelagtige vokalpræstation, der både imponerer teknisk, men også føles autentisk og nærværende. Hun formår at formidle sorgen i forbindelse med tabet af et forhold, men også kærligheden til sig selv og den viden, at man fortjener mere end man får.

“All Of This” er ment som en forsmag på Jorja Smiths kommende album, som forventes at udkomme i 2022 og hvis dette var forretten, kan vi ikke vente på at hovedretten serveres.

Du kan lytte til nummeret på Spotify.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com