fbpx

Kattemenneske eller ej, oplev lil cat til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Foto: Sofi Hellberg Olsson

Kærestebandet lil cat har imponeret med deres lo-fi poprock-lyd, og vi har derfor inviteret dem til at spille til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven.

Hvis ikke du ved, hvad du skal den 18. august, så kan vi kun anbefale at tage nogle venner under armen og hoppe en tur forbi Byhaven i København til Bands of Tomorrows Uimodståelige, for vi har inviteret ingen ringere end lil cat forbi til en svingom. Med deres humoristiske, men stadig utroligt rammende tekster og deres særprægede lyd, opnår lil cat et helt unikt udtryk, som vi på redaktionen glæder os til at præsentere for dig. Den 2. april udgav lil cat, med de borgerlige navne Mads Vadsager og Cathrine van Leeuwen, deres debut-EP Tunes, der holdt en rød tråd gennem sangene, der ellers hoppede lidt i genrer. Senest har de udgivet singlen “i look hot in this dress”, der med sin legende guitar, velplacerede percussion og tilbagelænede omkvæd er både svingende og catchy.

Hvis man savner at høre veludført poprock med selvironi og kant, bør man holde kalenderen fri den 18. august, hvor man også kan opleve indiegruppen HAAB og den eksperimenterende popkunstner Camelo. Du kan se eventet på Facebook her.

Tags:
, ,
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com