fbpx

Lord Siva – Øresound Festival

Foto: PR (Pressebillede)
Venue: Øresound Festival
Dato: Lørdag den. 14. august 2021

På sidstedagen til årets Øresound Festival startede Lord Siva ud med regndans for det fremmødte publikum. 

Lord Siva – Øresound Festival
3.5 / 5 Reviewer
Rating0

Fremmødet på Øresound Festival var ikke stor, men Lord Siva vendte det med det samme til noget positivt og fik hurtigt sagt, at han var glad for at spille en intim koncert. Efter et par numre voksede publikum og den gode stemning. Det var ikke svært at spotte Lord Sivas charme og karisma. Med hans sangstemme og måde at performe på er det klart, at han er en født stjerne. Han så meget tilpas ud på scenen hele koncerten igennem og publikum var ikke i tvivl om, at han nød at optræde for dem. 

Igennem koncerten spillede den unge stjerne både nye såvel som ældre numre. Da han præsenterede sit ældre nummer “Vi Ses” tog publikum godt imod med klapsalver og kærlige tilråb, og det var nemt at se, at Lord Siva blev glad og beæret over, at publikummet godt kendte den gamle sang og kunne synge med på den. Det var ikke kun på “Vi Ses” at publikum kunne synge med, for da stjerneskuddet præsenterede nummeret “Fortæl Dem” for publikum, bad han dem synge Hans Philips vers, og det var intet problem for dem. Lord Siva så igennem hele koncerten meget beæret ud, og man kunne tydeligt mærke, hvordan han havde en klar connection med publikum. Især da regnen silede ned, kom empatien og glæden ved det fremmødte publikum til syne, da Lord Siva sagde, at hvis publikum skulle nyde musikken i regnen, ville han gå ud fra halvtaget af scenen og stå og synge i regnen med dem. Udover hans karisma, charme og empati var hans sangstemme en kæmpe faktor for at gøre koncerten så god, som den var. Han havde en kontrol over sin vokal og forstod virkelig at bruge autotunen til perfektion. 

I midten af koncerten hyldede festivalens første performer den afdøde Jakob Andersen fra Danseorkesteret ved at spille en coverversion af nummeret “Kom Tilbage Nu”, og hér blev publikum virkelig grebet og fik samtidig kridtet danseskoene og varmet deres sangstemmer op. Afslutningsvis spillede Lord Siva sine tophits “Stjernerne” og “Solhverv” hvilket kun gjorde publikums humør og sangstemmer højere. Det var ærgerligt for en ellers god performance, at publikummet ikke var helt 100% med. Fremmødet på publikum kan mærkes på artistens performance, og selvom Lord Siva gav udtryk for, at han synes det var lige så fedt at spille for 50 gæster som for 350 gæster, så giver det bare en koncerts stemning blandt publikum og artistens performance meget mere liv, når der er et større publikum.

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com