fbpx

Lucky Lo – UHØRT Festival 2021

Foto: Benjamin Tarp (Pressebillede)
Scene: Gårdscenen
Dato: Torsdag den 19. august 2021

Fremadstormende Lucky Lo havde UHØRTs publikum i sin hule hånd.

Lucky Lo – UHØRT Festival 2021
5 / 5 Reviewer
Rating0

Lucky Lo var nok et af de mest hørte navne på torsdagsprogrammet til årets første dag på UHØRT Festival, og det kunne ses på det velfremmødte publikum, som stod klar foran Gårdscenene torsdag aften. Iført en hvid kedeldragt indtog Lo Ersare scenen med sit band og åbnede med hendes mest spillede nummer “Heart Rhythm Synchronize”, og lad mig bare sig, at jeg blev forelsket med det samme. Trods det kun er starten på hendes musikalske rejse, og med sin debutkoncert tilbage i 2020, har jeg sjældent set så karakteristisk en frontperson, der om nogen virkede scenevant og havde publikums fulde opmærksomhed fra første tone af.

Mørket, som havde indtaget sensommer aftenen, klædte bandet, og med hendes catchy alt-pop og store karisma fik jeg virkelig den ægte festivalfølelse – at stå med mange mennesker omkring sig og et storladent show på scenen. Og det var, hvad jeg fik af Lucky Lo. Hendes lyd er international og drager paralleller til kunstnere som Weyes Blood og Christine and the Queens, og med dansable grooves og behagelige ballader i bagagen var deres liveset helt perfekt til de 30 minutter, de havde at spille i. I bandet kunne man blandt andre spotte Guldimund på bas, og deres sammenspil og power var heller ikke at sætte en finger på.

Svenske Lo Ersare kunne starte fællessang, side til side dans og koordineret klap med det store publikum, – de gjorde bare som den karismatiske frontkvinde sagde, hvilket var smukt at være en del af. Hun formåede endda at gøre en banjo cool og sexet, ja hun kunne simpelthen slippe afsted med det meste. Hendes andet udgivet nummer “Supercarry” var et af højdepunkterne, som var storladent på en meget smuk og fin måde, og man kunne mærke på publikum, at de havde ventet på dette nummer. Lo Erase var nærværende, og selvom jeg stod en smule længere bag i crowded, kunne jeg mærke hende tydeligt. Som prikken over i’et fik hun en blomst af en fra publikum, som artisten Kaizer tidligere gik rundt og delte ud til sit publikum under hendes koncert, før LuckyLo. Og på en eller anden måde var der en ret fin symbolik over blomsten og den kemi, der var mellem Lucky Lo og det stående publikum.

Min debut med Lucky Lo var en smuk og velspillet oplevelse, som bevidste, at hun hører hjemme på en scene. Med sin storladne og internationale lyd vil jeg vove og påstå, at vi kan se hendes navn på mange af de danske festivaller til næste sommer.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com