fbpx

Lukas Vanggaard annoncerer debut-album med ny indiepop-eksplosion

Foto: Rasmus Gøtke Lykke

Singer/songwriter Lukas Vanggaard annoncerer debutalbum, der udkommer i begyndelsen af 2022 og giver samtidig en forsmag med ny single.

Tidligere på året udgav Lukas Vanggaard singlen “Hey!”, og nu følger han op med et lækkert stykke indie-poprock i form af “Natsværmeren”. Samtidig annonceres et kommende debutalbum, der forventes at lande på streamingtjenesterne i 2022. Lukas Vanggaard vakte opsigt på den danske vækstlagsscene i 2020 for sine to EP’er Frisk Prins og Håndspillede Hits, der blev varmt modtaget på trods af, at alt var indspillet på en iPhone af Vanggaard selv. Produktionsniveauet er sidenhen steget nogle trin, og “Natsværmeren” er en velproduceret indiepop-sang, der med sin grovkornede rytmeguitar og en knasende vokal føles helt nært for derefter at eksplodere med omkvædets uptempo trommer, svævende akkorder og et fyldigt kor. Lukas siger selv om sangen:

Måske kender vi alle det med at se spøgelser fra fortiden. Jeg kender det i hvert fald. Nogle gange ser jeg dem i andre mennesker ude i byen, som var de fatamorganaer. Natsværmeren er en sang, der for mig giver plads til en uforløst fortid. Mennesker, der ikke er i mit liv længere, men som jeg ikke kan lade være med at tænke på.

Du kan lytte til det drømmende nummer på Spotify her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com