fbpx

Mellemblond deler ud af metaforer på nyt nummer

Foto: Asbjørn Nørgaard (pressefoto)

‘Blæsten i træerne’ inviterer ind i et unikt tekstunivers, der understøttes af de bløde guitarriff og luftige synthesizers.

Den 30. juli udgav Mellemblond sangen ‘Blæsten i træerne’. Nummeret åbner op for et helt unikt tekstunivers, hvor linjer som >>Bølgerne på havet er som blodet i din krop // Der bare ruller og ruller fra tå til top<< understøttes af et fast tromme-groove i stil med Michael Jacksons ‘Billie Jean’. I stedet for Jacksons minimalistiske nummer, bruger Mellemblond sine luftige synthesizers og en blød guitar til at skabe en åben og fyldig ramme for de billeder, ordene maler.

Mellemblond, med det borgerlige navn Kristoffer Munck Mortensen, har tænkt ‘Blæsten i Træerne’ som et modsvar til den sindsstemning pandemien oprindeligt medførte. På denne måde prøver nummeret at skabe fest, farver og samhørighed i en tid hvor verden vågner fra sin slumren. Med sin tydelige 80’er indflydelse leverer Mellemblond et solidt stykke dansk indie-pop.

Du kan lytte til sangen på Spotify.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com