fbpx

Mellow og Sosa bringer den hårde attitude på ny single

Foto: Danny Samarov (Pressebillede)

Med et dystert og tungt grime-beat udfylder den nye single “ATTITYDE” et tomrum i dansk hip hop.

Hvis den danske hip hop-undergrund var en gryderet, så står den og bobler lige nu, mens diverse rappere og producere får lov til at tilføje hver deres krydderi. Nu er det så Mellow og Sosas tur til at smage retten til, og de har simpelthen smidt en betonklods af et grimenummer ned i gryden. Den nye single “ATTITYDE” har et hårdtslående og tungt beat fra producer Pato Siebenhaar, der virker old-school i sin simplicitet, men stadig moderne i sin utroligt velovervejede og finpudsede produktion.

Mellow surfer afsted på beatets bølge med sine interessante flows, mens der leveres punchlines, der skærer ind til benet. Da mikrofonen bliver givet videre til Sosa, er hun fast besluttet på at vise, at hun er en man skal holde øje med. Med en attitude der er så hård, at den kunne bruges som autoværn på motorvejen, sørger hun for, at hvert et ord mærkes, hvilket er en kæmpe fordel, siden næsten hver eneste linje i hendes vers er en punchline. Mellow og Sosa viser på “ATTITYDE”, at de begge er rappere i topklasse, der har skåret et stykke ud af den danske rapscene og taget det for dem selv.

Du kan lytte til nummeret på Spotify her.

Tags:
,
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com