fbpx

Mew spiller ekstraordinær koncert på RUST

Foto: Morten Rygaard (Pressebillede)

Det danske rockband annoncerer ekstraordinær koncert på spillestedet RUST i forbindelse med jubilæumstourné. Koncerten er deres eneste koncert i Danmark udover en udsolgt koncert i KB-Hallen.

Det enorme danske altrockband Mew har i dag annonceret en ny koncert på undergrundsspillestedet RUST og giver derfor en enestående mulighed for at opleve det internationalt succesfulde band helt tæt på. Dette vil være den eneste anden koncert i Danmark udover en allerede udsolgt koncert i KB-Hallen. Koncerten på RUST indgår som en del af Mews Jubilæumstour for albummet And The Glass Handed Kites, der var planlagt til 2020, hvor pladen fyldte 15 år, men blev udskudt på grund af den verdenssituationen. Med denne turné er det første gang albummet bliver spillet i sin helhed foran et livepublikum, med tilføjelsen af nogle af albummets B-sider fra da det blev indspillet, der aldrig før er blevet fremvist live.

Koncerten finder sted den 1. september, hvor RUST igen kan åbne med fuld kapacitet og man kan kun forestille sig, de får brug for hver en kvadratmeter med så stort navn som Mew.

Tags:
,
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com