fbpx

Oplev Camelos eksperimenterende lydunivers til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Foto: Warehousefilm/Shilo Duffy (Pressebillede)

Vi kan nu løfte sløret for, at Camelo skal indtage scenen til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven.

Den 18. august går det ned i Pumpehusets Byhaven til Bands of Tomorrows Uimodståelige. Camelo, også kendt under sit borgerlige navn Mike Wind, der laver indiepoppede toner med stærke budskaber. Han er kendt for sine legesyge melodier, der brydes af seriøse tekster, der blandt andet handler om at vokse op i ensomhed og føle sig anderledes. Senest har han udgivet sit debutalbum Schizophrenia tilbage i marts 2021, og som albumtitlen antyder, bliver vi som lyttere her væltet rundt i forskellige sindstilstande, tempo og stilarter fra sang til sang. Hvis du vil lære Camelo endnu bedre at kende, kan du læse mere om ham her, hvor vi havde ham med i Ugens Upcoming.

Det bliver uden tvivl en fantastisk spændende aften i Byhaven, hvor du samme aften kan opleve lo-fi popduoen lil cat og indiegruppen HAAB.. Du kan finde begivenheden her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com