fbpx

PREMIERE: Oplev søskendetrioen døssing til digital live-session

Foto: Synkron Media (Pressebillede)

Den spritnye søskendetrio døssing udgiver i dag en velproduceret og stemningsfuld live-session af deres debutsingle “all inclusive” og løfter samtidig sløret for et helt nyt nummer, – og vi er så heldige, at kunne præsentere premieren lige her.

døssing er et electrojazzet musikprojekt, der er opstået mellem de tre søskende Jon, Aske og Mathilde Døssing Bendixen. Tidligere har du kunne høre de tre musikere i andre musikalske projekter såsom Abekejser, AySay og Total Hip Replacement, før de har besluttet sig for at sammenslutte deres kreative universer, så de i fælles front kan indtage den danske jazzscene.

Det er godt over en uges tid siden, at den nydannede trio døssing udgav deres første single, nemlig “all inclusive”. Den instrumentale single symboliserer et stærkt electrojazzet og synthdreven udspil til den danske musikscene, hvor dine øregange forkæles med lækre og legesyge toner. Vi hører en tilbagelænet basun, der spiller indover en rolig percussion og bløde klavermelodier. Trioen forbinder det elektroniske med det analoge og giver et spændende bud på, hvordan moderne jazzmusik kan lyde.

I forbindelse med singleudgivelsen står trioen nu klar med en live-session, hvor vi også får lov at høre et hidtil uhørt stykke musik. Vi kan forvente legesyge kompositioner og et stærkt musikalsk udtryk, der forankres i instrumentale jazzede lydbilleder, hvor du som publikum trygt kan læne dig tilbage i et stemningsfuldt lydunivers.

Du kan opleve premieren på døssings live-session i dag klokken 10.30 lige her.

Tags:
,
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com