fbpx

RUBY SKY udgiver højtflyvende dobbeltsingle

Foto: Henrik De Renouard Eckmann (Pressebillede)

Den dansk-norske R&B-gruppe RUBY SKY er ude med ny dobbeltsingle, som udkommer i bagkanten af deres live-session d. 13. august.

RUBY SKY er et relativt nyt navn på den danske musikscene med kun få singler i bagkataloget før udgivelsen af deres nye dobbeltsingle, der udkom i fredags. Gruppen består af seks musikere, der producerer legesyg R&B-inspireret musik med poppede undertoner og jazzede kvaliteter.

Dobbeltsinglen “Villa Blanca Sessions” udkommer i kølvandet på live-sessionen af samme navn, som gruppen udgav d. 13. august. Deres nye singleudspil er altså en musikalsk fornøjelse, der er optaget og sammensat af lydspor fra live-sessionen, hvilket netop viser det musikalske flair og sammenhold, som gruppen sætter for dagen. Dobbeltsinglen består af to numre, henholdsvis “Flashback” og “For A Moment”, som viser os et organisk, råt materiale, hvor jazzede harmonier og poppede melodier dominerer slagets gang. Sangeringen Christina Mallou Lindes elegante vokal skaber en drømmende atmosfære, som er omsvøbet af trompetens jazzede toner og bassens groovy beat, der pludselig afbrydes af en overvældende elektrisk guitar. Alt i alt er singlen højtflyvende og dejlig utilregnelig med sine musikalske finurligheder, forskellige lag og charmerende vendinger, der alt sammen forekommer i et lydbillede. der tilsyneladende kan rumme det meste.

Du kan høre dobbeltsinglen på Spotify lige her eller se deres live-sessioner gennem YouTube her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com