fbpx

Scandipopperen Hanne Mjøen er ude med popsinglen “Emotional Fever”

Foto: Fabian Fjeldvik (Pressebillede)

Den norske popartist har ikke kun vind i sejlene i sit hjemland, men er også ved at erobre den danske musikscene med sin charmerende electropop.

Hanne Mjøen laver scandipop med tråde til nordiske kollegaer som Sigrid, MØ og Astrid Styrke. En genre, der ganske forståeligt er gået rent ind både herhjemme, men også på det internationale marked.

Der er noget helt særligt ved den skandinaviske pop, der inviterer lytteren til at danse og græde på samme tid, og Mjøens nye single “Emotional Fever” er ingen undtagelse. Blandingen af fængende melodier, et electropoppet groove og en processeret vocoder-vokal lyder måske som en opskrift, du har hørt før, men når den norske artist synger om sine indre følelsesmæssige kampe og en svær overgang ind i voksenlivet, så fremstår det helt autentisk og sårbart.

Selvom både tempoet og de staccerede synthesizere er som skabt til dansegulvet, er sangen også en spændende lytteoplevelse i sig selv. Nummeret bevæger sig gennem en dynamisk spændingskurve fra det helt stille og nærmest vuggevise-agtige til storladne energieksplosioner og clubbede kulminationer.

Singlen er samtidig en smagsprøve, inden hendes kommende EP med samme titel lander den 17. september. Lyt til “Emotional Fever” på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com