fbpx

School of X tager dig på en følelsesmæssig rutschebanetur på sin nye single

Foto: Jonas Bang (Pressebillede)

I dag udkommer School of X med et cool og upbeat indiepopnummer; Der er tale om den nyeste single “Race For Caress” fra hans kommende album ‘Dancing Through The Void‘.

“Race For Caress” er en feel-good sang, der tager os med på en følelsesmæssig rutschebanetur i sit lyriske univers. Rasmus Littauer, bedre kendt som School of X, synger om de op- og nedture, som livet byder i søgen efter kærlighed og lykke. Om sangen siger Littauer selv:

Sangen handler om, at kærligheden altid vil overleve, uanset hvor meget du fucker op eller forsøger at kvæle den. Den handler om at længes efter kærlighed og at jage den hele livet, men på den præmis at man selv og andre skal acceptere, den man er.

På sine nyeste singler har School of X leveret et mindre dystert og mere opløftende musikalsk udtryk. “Race For Caress” er absolut ingen undtagelse med sin tilbagelænede guitar og upbeat rytme, der balancerer et budskab om, at livet skal nydes på godt og på ondt.

Du kan høre “Race For Caress” på Spotify.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com