fbpx

Sigrid deler lækker popsingle og annoncerer tourdatoer

Foto: Elliot Kennedy (Pressebillede)

Det norske stjerneskud er ude med en ny popsingle og annoncerer i samme omgang sin hidtil største turné i England, Irland og Europa.

Sigrid har de seneste år vundet stor international popularitet og er altså en af de helt store stoltheder indenfor nordisk popmusik. Nu har hun udgivet singlen “Burning Bridges”, der trækker på sangerindens erfaring med det hårdeste breakup, der ikke står til at redde, og hvor hun må brænde broerne bag sig. “Burning Bridges” er et stærkt singleudspil, der er tempofyldt og har en nerve, hvor budskabet virkelig brænder igennem. Singlen spiller op til den kommende turné, som Sigrid går verden i møde med i marts 2022.

Turnéen annonceres efter et eftertænksomt år for den unge sangerinde, hvor hun pludselig stod i en identitetskrise under coronapandemien. Hendes fremadfarende succes fra 2017 og frem til nu havde fyldt hendes tilværelse, og som så mange andre artister skulle hun til at finde sig selv udenfor et hektisk tour-liv. Hun udtaler selv:

– De ting, der var vigtigst for mig, blev taget væk: At turnere og rejse og være en artist. Jeg tænkte, hvem er jeg uden musikken? Mit selvværd ligger ikke kun i mit arbejde, men hvem er jeg udenfor mit job? Men sidste år fik mig til at indse, at jeg ikke vil lave noget andet. Jeg vil lave det her resten af mit liv.

Nu vender Sigrid til gengæld stærkt tilbage, hvor du kan opleve hende live på følgende tourdatoer:
13. marts – Manchester 02 Apollo (Manchester, UK)
14. marts – Usher Hall (Edinburgh, UK)
16. marts – SSE Arena, Wembley (London, UK)
18. marts – 3Arena (Dublin, IE)
30. maj – Razzmatazz (Barcelona, ES)
31. maj – Les Docks (Lausanne, CH)
1. juni – Fabrique (Milan, IT)
3. juni – Arena (Vienna, AT)
5. juni – Huxley’s (Berlin, DE)
9. juni – Carlswerk Victoria (Cologne, DE)
13. juni – La Cigale (Paris, FR)

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com