fbpx

Svenske sir Was annoncerer nyt album og udgiver den dansable single “I Wanna Feel Like That”

Foto: Malin Ingrid Johansson (Pressebillede)

sir Was deler ny single med tilhørende musikvideo som smagsprøve inden kommende albumudgivelse.

Multiinstrumentalisten Joel Wästberg, der står bag soloprojektet sir Was, er klar med ny musik. Hans tredje album Let The Morning Come lander den 15. oktober, og det tyder på, at det bliver en spændende udgivelse. I hvert fald er hans nyeste single “I Wanna Feel Like That” et virkelig interessant og genrefussionerende udspil, som i den grad fortjener et lyt.

På nummeret bliver man lynhurtigt suget ind i Wästbergs drømmende univers, når det frembrusende og nærmest hypnotiske bakpå-beat (skud ud til Kollektivet) rammer efter introens silkebløde synthflader. De efterfølgende rytmiske funk-elementer bliver stilfuldt balanceret af den lidt skramlede dream pop-vibe, der leder tankerne hen mod den ret tydelige, men ikke overdrevne, Tame Impala-inspiration. Vokalens blide falset og de melodiøse catchy hooks klæder virkelig nummerets ellers tunge og repetitive groove, hvilket gør, at det ikke bliver kedeligt at lytte til.

Også singlens musikvideo er ganske underholdende. Balancen mellem de ironiske dansetrin og det ret flotte æstetiske udtryk er både fængende og dejligt eksperimenterende. Lyt til singlen og se den tilhørende video på YouTube lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com