fbpx

TACHYS’ anden single afsøger grænserne mellem drømme og virkelighed

Foto: Tobias Wilner (Pressebillede)

I dag udgiver det nye duoprojekt TACHYS deres anden single “Signify”, der handler om at realisere sine drømme, før det er for sent.

Bag den elektroniske popduo TACHYS står to velkendte skikkelser fra det danske musiklandskab, nemlig Jonas Bjerre fra henholdsvis Mew og Apparatjik og Tobias Wilner fra Blue Foundation. Duoen blev til under coronapandemien, hvor de to kunstnere lod deres kreative forcer mødes i et nyt musikalsk projekt. TACHYS har uundgåeligt tydelige referencer til Mews musikalske univers, hvilket særligt kommer til udtryk gennem Bjerres meget særegne stemme. Dog byder det nye projekt på en sofistikeret, elektronisk poplyd, der uden tvivl er deres egen. TACHYS’ nye single “Signify” tager afsæt i, hvordan mennesket konstant bombarderes med stimuli fra en kaotisk verden samtidig med, at vi som mennesker skal huske at realisere vores drømme. Det er præcis de kontraster, der afspejles i TACHYS’ musikvideo til “Signify”. Videoen viser en smuk billedekollage, der på én og samme tid er gennemgribende brutal og elegant. Om singlen fortæller duoen selv:

– Den fine grænse mellem drømmetilstanden og virkeligheden kan til tider være ganske grå. Nogle gange kan livet føles som at være vågen i en drøm – og virkeligheden bliver først tydelig når man ser sit eget liv udefra. Corona pandemien har – trods hvor forfærdelig den har været – også givet et frirum til at mærke efter hvordan man ønsker at leve sit liv.

Du kan høre “Signify” og se den nye musikvideo lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com