fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 33

Foto: Dusin // Anna Lin (Pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Dusin – “Marbella”

Dusin er efterhånden et mere end bekendt navn på den danske musikscene og er nu klar med årets tredje singleudgivelse – nemlig den poppede og tilbagelænede “Marbella”. I bedste latin-stil med fremtrædende percussions og fingerspilsguitar frembringer singlen de bedste sommervibes. Singlens calypso-rytmer fusioneres med moderne, poppede elementer, hvilket giver os endnu et catchy singleudspil fra det højaktuelle popact. “Marbella” er et varmt, groovy og stemningsfuldt popnummer – lige hvad vi har brug for ovenpå en del regnvejrsdage i august – og derfor står singlen øverst på vores fredags-playliste i denne uge.

ALEA – “We Collect”

ALEA er helt ny i det musikalske farevand og har i dag udgivet sin debutsingle, “We Collect”. Bag soloprojektet står sangerinde og sangskriver Lina Vadsholm, der med sit første singleudspil viser os en særpræget vokal og en poppet, elektronisk lydflade. “We Collect” er et afdæmpet popnummer, der på én og samme tid har et bevægende og følelsesladet udtryk samtidig med en cool fredagsvibe – og netop derfor har vi udvalgt den nyudklækkede artist til ugens fredags-playliste.

Fallulah – “Dance It Better”

På redaktionen har vi i spænding ventet på, at Fallulah skulle udkomme med sin spritnye single “Dance It Better”. Maria Apetri, der er den talentfulde sangerinde bag kunstnernavnet Fallulah, er født med dans i blodet, hvilket sangtitlen antyder. Men i virkeligheden handler singlen om at danse sig igennem sorg, og på den måde formår Fallulah at vende de triste følelser til et dansevenligt popnummer. “Dance It Better” har et energisk beat og et farverigt omkvæd, men med sin delikate sangstemme og det tekstlige budskab giver Fallulah samtidig plads til de store følelser, som sangen centrerer sig om.

Ellers tilføjet:
Alba August – “Quitter”
Angel Olsen – “Eyes Without A Face”
Arbirk – “Dawn”
Arthur Lear – “Palm Trees”
Asger Techau – “Flawless”
Erika Jane – “Strangers In The Night”
Fusia – “Hate in Stereo”
Faber – “I Blanke Øjeblikke”
Fortuno – “Right Way”
James Blake – “Life Is Not The Same”
Konni Kass – “Air”
Louis Jarto – “Paper Plane”
Madeleine Mayi – “Light’s Out”
Marianna Winter – “Over You”
marsfade – “Outside”
Mellow feat. Sosa – “ATTITYDE”
Moody Beach – “Plastic Love”
Reitzel – “Udødelige”
Rebecca Lou – “Bad Heart
Roselil feat. USSEL – “Lille Røde Hjerte”
SOÉL – “Nobody but You”
Vök – “No Coffee at the Funeral”

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com