fbpx

Uimodståelige Tjida fuldender lineup i Byhaven

Foto: Jakob Friberg (Pressebillede)

Fantastiske Tjida gæster scenen på onsdag, hvor du endnu en gang kan opleve hele tre skønne artister.

Sensommeren er over os, og den bedste måde at nyde det på, er selvfølgelig i Københavns hyggeligste byhave. På onsdag, den 18. august kan du nu glæde dig til opleve Tjida, som vi har været så heldige at få med, til Bands of Tomorrows Uimodståelige arrangement, i Pumpehusets Byhave. Tidligere har Tjida kunne være at finde på vores Ugens Uimodståelige playliste samt Nordiske Hits.

Hendes vokal er forførende og kæk sammen med det legende og humoristisk tekstunivers, og musikken er pop-tracks med medrivende hooks, og referencer til rapuniverset. Hendes produktioner leder tankerne hen til artister som Ariana Grande og Charlie XCX, men man kan også ane inspiration til navne som Destinys Child og TLC. Tjida er ikke bange for at være sin helt egen, og vi glæder os virkelig til at kunne opleve denne upcoming kunstner, for aller første gang. Tag en du har kær under armen, og nyd musik fra HAAB, Tjida og Camelo, til en festlig og uimodståelig onsdag – vi ses!

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com