fbpx

USSEL og Roselil i sammenspil på øm kærlighedssang

Foto: Emil Mercedes Baadsgaard (Pressebillede)

Den grænsesøgende rapper USSEL gentager succesen og samarbejder igen med sangerinden Roselil på den ømme kærlighedssang “Lille Røde Hjerte”.

I fredags udgav USSEL i samarbejde med sangerinden Roselil singlen “Lille Røde Hjerte”. Ved siden af sit soloprojekt udgør Roselil den ene halvdel af popduoen UNG-SKAB, der er i fuld gang med at etablere sig på den danske vækstlagsscene. Udover at have været vores Ugens Upcoming tilbage i februar har USSEL også lige været aktuel på UHØRT Festival, hvor han lørdag aften spillede på Gårdscenen. “Lille Røde Hjerte” er en øm kærlighedssang med en blidt strygende guitar og Roselils behagelige sangstemme, men den tilføjes lidt kant i form af USSELs karakteristiske grovkornede vokal og det tunge hip hop beat. Dette beat leveres af producer Andreas Hedegaard, der også er en del af projektet Marcus.Wav, som vandt Karrierekanonen 2021. Med et sprødt beat og to dygtige vokalister udtrykker “Lille Røde Hjerte” relaterbare oplevelser uden filter og præsenterer det i et groovy og fængende format.

Du kan lytte til sangen på Spotify her.

Tags:
,
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com