fbpx

WIDE synger om ugengældt kærlighed og udgiver flirtende musikvideo

Foto: Johan Stauner Bill (Pressebillede)

WIDE finder de store følelser frem på hendes nye single “Easy Love”, som vil tage afstand fra den nemme og overfladiske kærlighed. I stedet vil hun tage dig med helt ned i den dybe romance.

“Easy Love” er det fjerde singleudspil fra danske WIDE i år. Nummeret fører sig frem på en lækker elektronisk popmelodi med R&B-elementer, mens hendes velkendte sangstemme brager igennem i det ekstremt catchy og beattunge omkvæd.

Musikvideoen giver et kærlighedsportræt af to kvinder, der på flirtende vis giver os indblik i, hvor svær en ny relation kan være at gennemskue. Nummeret handler om en euforisk vanvidsfølelse, der symboliserer forelskelsen og usikkerheden, der følger med nye kærlighedsmøder – især hvis man ikke ved, om følelserne er gengældt. Det er ikke altid nemt at navigere i kærlighed, og om sangen fortæller WIDE:

Hvis man skal vinde mit hjerte, må man være klar på at tage det hele med. Også selvom det til tider kan “tear you up”. Kærlighed skal kunne rumme alle sider, også de grimme og skrøbelige følelser, der kan gøre ondt.

Du kan se musikvideoen til “Easy Love” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com