fbpx

Hypede Holly Humberstone udgiver ny single og musikvideo

Foto: Holly Humberstone (PR)

Britiske Holly Humberstone varmer op til sin kommende EP med singlen “Scarlett”, der handler om hendes bedste venindes forliste parforhold.

Holly Humberstone er et af de helt store stjerneskud på den aktuelle alternative indierock-scene. Til november udgiver hun sin anden EP The Walls Are Way To Thin, der følger op på debut-EP’en Falling Asleep at the Wheel fra 2020. Humberstone svømmer velfortjent i international hype for tiden, og den nye single “Scarlett” fortsætter kvalitetsbevidst og selvsikkert det tårnhøje niveau fra den forrige single “Please Don’t Leave Just Yet”, der desuden er skabt i samarbejde med The 1975-frontpersonen Matty Healy.

“Scarlett” er kort fortalt en synthdreven pop-basker med noget på hjertet. Lyrisk tager den udgangspunkt i Humberstones egen veninde Scarlett, der blev forladt af en ufølsom ekskæreste. Den britiske artist udtaler selv følgende om sangteksten:

Sangen er ét stort “fuck dig” til den fyr, der datede min tætteste veninde Scarlett, og jeg skrev den, da de slog op. Forholdet var totalt ensidigt og varede flere år. Scarlett var “all in” og havde nærmest planlagt deres fremtid, og det stod ret klart for mig, at han holdt hende hen, indtil han slog op med hende på en virkelig ufølsom måde. Jeg ville skrive den her fra hendes perspektiv. Det er en ret positiv sang om hendes arbejde med give slip og indse hans mange fejl, så hun kunne tage sit liv tilbage.

I den tilhørende musikvideo ser vi Humberstone og veninden Scarlett, der med en chamerende ligeglad attitude stjæler en lastbil fra en lufthavn, hvorefter Scarlet cruiser ned af landingsbanen, mens Humberstone performer sangen bagerst på ladvognen. No fucks were given!

Lyt til “Scarlett” og se den tilhørende musikvideo på YouTube lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com