fbpx

Dyre biler eller sofahygge? SANFABI sætter spørgsmålstegn ved popstjerne-livsstilen

Foto: Dea Hemin (Pressebillede)

Danske SANFABI er en spirende popartist, der netop har smidt sin nye single “Baggy Shorts” på gaden. Her reflekterer han over lykken ved at være stjerne og køre i dyre biler.

Det er en opløftende og dansabel vibe, som SANFABI sætter for dagen med hans nye single “Baggy Shorts”. Singlen har en international poppet lyd, og der er ingen tvivl om, at kunstneren går efter stjernerne. Det er netop med udgangspunkt i de her stjernedrømme, at SANFABI har skrevet sin nye single. Den handler om at huske på, hvem der er der i medgang og modgang, og hvad der er vigtigst, når man først rammer den store scene.

Det er store ambitioner, som den spæde kunstner går og drømmer om, men ikke desto mindre er det et reelt budskab, når SANFABI spørger, om der ikke er ligeså stor lykke i at ligge på sofaen i sine baggy shorts, som der er ved at køre rundt i fede, dyre biler som verdensstjerne?

Det danske stjerneskud SANFABI har mødt ros for sine seneste tre singler, der da også er blevet anbefalet af KarriereKanonen. Du kan dykke ned hans poppede univers og lytte til “Baggy Shorts” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com