fbpx

Amerikanske Snail Mail annoncerer album med titelsangen “Valentine” og udgiver blodig musikvideo

Foto: PR (Pressebillede)

Den amerikanske indiekunstner Snail Mail er ude med sin på én og samme tid brutale og romantiske single “Valentine”, som er forløber for hendes kommende album.

Bag det musikalske soloprojekt Snail Mail står den unge guitarist og singer-songwriter Lindsey Jordan, der siden sin debut i 2016 har vundet stor popularitet indenfor indie-genren. Hendes lyd er rå og rocket, mens hendes sårbare og lyse vokal skaber en kontrast til den skrappe lydside. Titelsangen “Valentine” varsler om en udvikling i den unge kunstners musikalske univers, som markeres med den hviskende stemme og hendes brug af sci-fi synths, der bryder ud i et mere voldsomt omkvæd. Singlen udkommer med en tilhørende musikvideo, hvor Snail Mail viser en dybere side frem, hvor flere følelser får afløb. Snail Mail kanaliserer sin vrede og hævnlyst, hvilket kulminerer i et romantisk og brutalt visuelt output, hvor der ingen tvivl er om, at den 22-årige er på vej til at udgive et album, der kræver både blod, sved og tårer.

Albummet Valentine udkommer den 5. november i år, og om processen fortæller Snail Mail følgende:

– Jeg ville brug så meget tid som muligt på det her album for at være sikker på, at jeg var tilfreds med enhver lille detalje, før jeg præsenterede den for alle jer. At referere til processen som den dybeste form for terapi, jeg nogensinde har oplevet, ville være en kæmpe underdrivelse. Valentine er mit barn.

Du har mulighed for at opleve Snail Mail på Loppen i København den 6. marts 2022, når hun drager på turné til foråret.

I mellemtiden kan du se musikvideoen til “Valentine” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com