fbpx

BBYBITES – SPOT Festival 2021

Foto: Karoline Mutinta Jørgensen
Venue: Rytmisk Sal
Dato: Fredag den 17. september 2021

BBYBITES var opsat på at sprede kærlighed på SPOT Festival, men ikke alle publikummer var i humør til at tage imod.

BBYBITES – SPOT Festival 2021
3 / 5 Reviewer
Rating3

Massere af mennesker var samlet i Rytmisk Sal før koncerten for at forkæle deres øregange med BBYBITES popbaskere. Flankeret af et velspillende band og hjerteformede balloner fik vi serveret sukkersøde poptoner. BBYBITES var i starten af koncerten ikke meget for at slippe mikrofonstativet, hvilket gjorde det til en relativt stillestående optræden, og derfor blev det musikkens ansvar at sprede god stemning blandt publikum. Publikum kunne dog godt lokkes til at vippe med i takt med musikken.

Med det catchy omkvæd på “Take Me Hard” fik BBYBITES sat gang i dansefesten. Den nye single “Pleaser”, der i øvrigt også er titlen på BBYBITES kommende EP, gav anledning til at fortsætte med at svinge med smørhofterne. Sangen kan kendetegnes af funky guitar, drivkraft i trommerne og et catchy hook.

Som koncerten fortsatte kom der også mere bevægelse på scenen hvilket inspirerede de forreste publikummer til at give den mere gas på dansegulvet. Der var dog noget der tydede på, at det ikke var alle publikummer der var i det humør, for publikum forlod koncertsalen i løbet af koncerten. Den ellers fulde koncertsal var halvtom da koncerten var færdig, hvilket gav en lidt ærgerligt fornemmelse. De tilbageblivende fans fortsatte dog dansefesten uforstyrret til “bby”, som de også glædeligt sang med på, og det virkede også til at BBYBITES og band hyggede sig gevaldigt på trods af, at en stor del af publikummet havde forladt salen for at få noget af alt det SPOT Festival ellers havde at byde på.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com