fbpx

Beatrich udgiver sjæler med dertilhørende musikvideo

Foto: Will Beach (Pressefoto)

Den litauiske sanger Beatrich har udgivet den ømme popballade “Hands Tied” og supplerer det auditive med det visuelle i tilhørende musikvideo.

Den 23-årige sanger og sangskriver Beatrich har haft stor succes internationalt med sine pop-bangers og udgiver nu den ømme ballade “Hands Tied”, der giver en mere følsom dimension til den unge kunstner. Beatrich forlod Litauen i en alder af 17 for at jagte musikerdrømmen, og dette sats må siges at have givet pote. Sangen “Superstar” opnåede viral-status med mere end 1,4 millioner tags på Tik Tok. Den London-baserede musiker forsøger med “Hands Tied” at indvarsle sin nye lyd, der beholder sin fængende popkvaliteter, men som er mere øm, dybfølt og ærlig og musikvideoen afspejler dette. Beatrich fortæller selv om singlen:

– Sangen “Hands Tied” er nok den mest emotionelle sang, jeg nogensinde har skrevet. Jeg befandt mig et sted, hvor jeg var langt fra en, jeg virkelig holdt af, og selvom jeg følte mig overvældet, var der ikke noget, jeg kunne gøre. Mine hænder var bundne. Selv nu, hvor jeg lytter til sangen igen, er der den her kolde overøsning af blandede følelser, der får mig hver gang.

Du kan lytte til “Hands Tied” på Spotify her og se videoen på YouTube her,

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com