fbpx

Bisse annoncerer sin største koncert nogensinde

Foto: Frida Gregersen (Pressebillede)

Særprægede og karismatiske Bisse annoncerer koncert i Den Grå Hal på Christiania, der bliver den unge musikers største koncert indtil videre, og udgiver ny single som forsmag.

Man kan kalde Bisse mange ting, men doven er ikke en af dem. Den folkelige sanger og sangskriver har siden 2015 udgivet intet mindre end 11 albums, og intet tyder på, at tempoet kommer til at falde. Han kan nu annoncere sin største koncert indtil videre, der finder sted den 28. maj 2022 i Den Grå Hal på Christiania. Netop dette spillested danner de perfekte rammer for Bisses nærværende musik. Med begge ben fast plantet på jorden, et sprogbrug, der lyder som en blanding af Steffen Brandt og Michael Strunge, og en lyd, der skifter mellem dansksproget 80’er-pop og eksperimenterende værtshus-blues, føles netop Den Grå Hal som det perfekte sted for Bisses fandenivoldskhed.

Hvis man synes, der er lidt langt til koncerten i maj 2022, er der heldigvis en forsmag på vej i form af singlen “Alle Har Brug For Kærlighed”, der udgives allerede på fredag den 10. september. På sangen medvirker Bisses faste orkester Bissebanden, der består af Adi Zukanovic på keys, Lars Bech Pilgaard på guitar, bassisten Jakob Falgren og Bjørn Heebøll på trommer. Bandet spiller selvfølgelig også med til koncerten i Den Grå Hal.

Billetsalget begynder den 13. september, og du kan pre-save “Alle Har Brug For Kærlighed” her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com