fbpx

Blitzkrig udgiver sidste single inden debutalbummet

Foto: Michael Fuglsang (Pressefoto)

Blitzkrig udgiver sidste musikalske appetizer inden hovedretten serveres i form af et debutalbum.

Indierockbandet Blitzkrig udgiver sit debutalbum Vandene der deler os den 1. oktober, men udgiver allerede nu singlen “Pis & Papir” for at tilfredsstille masserne indtil da. Bandet, der er baseret i Københavns Nordvestkvarter, er oprindeligt fra Thy og består af Simon Møller Eliasson (sang), Peter Hyllested (guitar og kor) og Mattias Smidt (trommer). Deres musik handler om vejen til at blive voksen, og hvordan man engang imellem snubler, mens man går ned ad den. “Pis & Papir” handler om den sidste halvdel af den sætning, som Simon Møller Eliasson forklarer:

– En stor del af det at vokse op, handler om at finde ud af, at livet faktisk ikke kan styres. Din krop ældes uden at spørge dig om lov, og du er helt sikkert et helt andet sted nu, end du havde forestillet dig som 20-årig.

Med forvrængede guitarriffs, upbeat trommegrooves og et omkvæd, man kan skråle med på, er “Pis & Papir” det perfekte nummer at lytte til, når livet ikke lige går, som man havde planlagt. I stedet for at gå og ærgre sig, kan man blot udbryde ‘pis og papir!’.

Du kan høre det nye nummer fra Blitzkrig på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com