fbpx

by:Larm annoncerer fem nye navne

Foto: PRISMA // Bobby Mandrup (Pressebillede)

En uge før den norske festival løber af stablen, er der blevet tilføjet fem nye navne til programmet.

Nu er der kun en uge til den norske vækstlagsfestival by:Larm løber af stablen, så man har efterhånden forventet, at programmet var færdiggjort. Alligevel har vi glæden af at kunne hype os selv lidt mere op med tilføjelsen af fem fabelagtige navne. Det skal ikke være en hemmelighed, at vi her på redaktionen er meget imponerede over den danske søsterduo PRISMAs drømmende pop-rock, og de har for nyligt vist, at de kan levere et brag af en koncertoplevelse. Men hvis man ikke nåede at fange dem på SPOT Festival, har man endnu en chance på by:Larm, hvor de netop er blevet annonceret som et nyt navn.

Derudover kan man også opleve den internationalt succesfulde Andreyun, der med sin blanding af hip hop og pop er gået guld i Kina og har udgivet sange på både norsk, kinesisk og engelsk. I annonceringen finder man også den Oslo-baserede blide singer/songwriter Resa Saffa Park, musikkollektivet tigerstate med deres funky fortolkning af folk- og popmusik og Why Kais eksperimenterende, elektroniske jazzunivers.

Hvis man i forvejen gik og glædede sig til by:Larm, eller man gik og overvejede, om man skulle købe billetten, er der nu fem grunde mere til at slå et smut forbi vores norske naboer og måske opleve sin nye favoritmusiker.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com