fbpx

by:Larm tilføjer fire nye navne til programmet – heriblandt to danske

Foto: Sofie Birch // Rune Svenningsen (Pressebillede)

Den norske branchefestival by:Larm, der finder sted i slutningen af september, annoncerer endnu flere spændende artister til deres musikprogram.

Om kun et par uger går by:Larm 2021 i luften. Oslo-festivalen har allerede annonceret navne som Reveal Party, DOPHA og Erika de Casier, men udvider i dag programmet med fire nye artister. Udover tilføjelsen af de to norske artister Hudkreft og Torine har festivalen også annonceret danske Sofie Birch og Signe Emmeluth Bonanza of Doom,

Sofie Birch, der blandt andet har været med til at stifte det feministiske musikkollektiv SØNTH Collective, laver eksperimenterende elektroakustisk lydkunst. Gennem sin legende og improvisatoriske tilgang til analoge synthesizere blander hun syntetiske lydflader med collager af fragmenterede feltoptagelser, der tilsammen skaber en helt unik atmosfære. Saxofonisten Signe Emmeluth har sammet med sit band skabt et eklektisk samsurium af punk og free jazz, der også kan opleves på by:Larm. Bandet spiller desuden også til åbningen af festivalens konferenceprogram, der løber af stablen torsdag den 30. september.

Sammen med de positive nyheder har festivalen også meddelt, at Siyabång, IVAN$ITO og FABRÄK desværre har været nødsaget til at aflyse deres koncerter på by:Larm 2021.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com