fbpx

Danny Baldursson udgiver poppet single med dybt budskab

Foto: PR (Pressebillede)

Færøske Danny Baldursson har smidt sit tredje singleudspil på gaden i form af singlen “Nervous”, hvor der bag den poppede facade gemmer sig et alvorligt budskab.

Den færøske folk/americana-sangskriver Danny Baldursson er ude med en fængende popsang, som kører i et upbeat tempo og har en energisk stemning over sig. Dog gemmer der sig et mere alvorligt budskab bag den iørefaldende melodi i sangen “Nervous”. Baldursson fortæller følgende om den nye single:

– “Nervous” handler om en, der føler sig beskadiget, en, der sætter forventningerne til sig selv urealistisk højt. En, der ønsker at gemme en side af sig selv som de ikke synes om, især med hensyn til nye relationer. Den handler om en, der bliver nervøs og ikke vil læsse for meget bagage af for tidligt, men så ved de heller ikke, hvornår tiden er passende til at gøre det.

“Nervous” sætter blandt andet fokus på de maskuline normer og forventinger, som ligger implicit i vores forståelse af de mandlige kønsroller, og som har en række konsekvenser for den mentale sundhed. Baldursson ønsker at fremhæve emnet og det stigma, som følger med.

Singlen er udkommet med en stemningsfuld musikvideo, som du kan se lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com