fbpx

Danske Nima ude med atypisk kærlighedsfortælling på “Break Into You”

Foto: Kasper Søholt & Rigmor Reher (Pressebillede)

Danske Nima har udgivet den eneste kærlighedsfortælling, der får lov at fylde på deres kommende debutalbum Pacemaker. Singlen “Break Into You” er dog en atypisk én af slagsen.

Den sekskantede gruppe Nima udgiver kaotisk og forvrænget indierockmusik, og på deres kommende album er det forsanger og sangskriver Markus Nybergs ustabile opvækst, som er den røde tråd mellem hvert nummer. Dog er deres nye single “Break Into You” den eneste kærlighedsfortælling, som får en plads på den nye plade.

Nummeret handler om at smelte sammen i kærligheden men på en måde, hvor brudstykkerne af sorg skaber rammerne for et forhold. Lydbilledet afspejler også brudstykker – brudstykker af musik – som fungerer på smuk og sammenhængende vis. Musikken er følsom og opbyggende, mens teksten fortæller den sårbare kærlighedshistorie. Det handler om åbenhed og accept og at samle sig selv på ny med den, man elsker. Forsanger Markus Nyberg fortæller følgende om sangskrivningen:

– Det er en tekst om at udfordre den stive helhed af sig selv. Om at acceptere et opbrud med dét for at kunne udvikle sig, men også for at åbne sig til den her person, og bruge de stykker, man nu er, til at danne et forhold.

Nima udgiver deres debutalbum Pacemaker den 15. oktober, og imens du venter, kan du opvarme med “Break Into You” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com