fbpx

De nominerede til Hyundai Nordic Music Prize er annonceret

Foto: Clarissa Connelly (PR)

Hyundai Nordic Music Prize uddeles i Oslo under næste uges by:Larm Festival, og blandt de nominerede er danske Clarissa Connelly, Baby in Vain og ML Buch.

Når dette års by:Larm Festival løber af stablen i næste uge i Oslo, bliver det ikke kun med en perlerække af spændende koncerter og konferencer på programmet. Den prestigefyldte award Hyundai Nordic Music Prize skal nemlig uddeles til den artist, der har lavet årets bedste nordiske album, hvilket også kommer til at foregå på den norske branchefestival.

Blandt de nominerede er eksempelvis den norske indiepopper girl in red, der tidligere på året udgav sit fænomenale debutalbum if i could make it go quiet, som vores anmelder kvitterede med fire ud af fem mulige stjerner. Derudover er der hele tre danske artister på listen over de nominerende i form af stonerrocktrioen Baby in Vain, elektrofuturisten ML Buch og den dansk/skotske synthpopper Clarissa Connelly.

De nominerede annonceres desuden sammen med nyheden om, at vores nordiske naboland ophæver de fleste coronarestriktioner i morgen, og at årets by:Larm Festival dermed kommer til at blive afholdt med fuld kapacitet som den første store begivenhed siden nedlukningen.

Du kan læse om alle de nominerede lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com