fbpx

Den hollandske multikunstner Young & Sick er ude med nyt grænsesøgende synthpop-album

Foto: Young & Sick (Pressebillede)

Den audiovisuelle kunstner Young & Sick er ude med albummet BROTHER, der blander psykedelisk electronica med klassisk orkestrering.

Bag kunstnernavnet Young & Sick står den hollandske multikunstner Nick van Hofwegen, der tidligere har lavet visuelle artworks for artister som Foster The People. Nu er han aktuel med det underfundige synthpop-album BROTHER, som han har lavet med sin musikalske makker Luke Woods. Sammen har de skabt en samling af grænsesøgende og komplekse kompositioner, der både er fængende og mærkelige på en virkelig spændende måde.

Især det electropoppede nummer “BRANDY” viser en let tilgængelig catchyness, der virkelig klæder det ellers ret avantgardistiske lydunivers. Selvom albummet på overfladen emmer af en infantil glæde og naivitet, gemmer der sig en dybde bag det finurlige synthunivers. Woods & van Hofwegen beskriver selv udgangspunktet for albummet således:

Vi lavede BROTHER i løbet af sommeren 2019. Nick var lige flyttet tilbage fra Los Angeles, og Luke var ved at komme ovenpå igen efter et traumatisk septisk chok. Frem for alt andet ville vi lave et album, der fik os til at grine som skoledrenge. Et album, der forhåbentligt indkapsler både det underlige og det tidsløse ved vores kærlighed.

Lyt til BROTHER på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com