fbpx

Den nye musikvideo fra Sigrid er en følsom affære

Foto: Lora Musheva (Pressebillede)

I august udgav Sigrid singlen “Burning Bridges”, og nu har hun delt en storslået musikvideo til nummeret.

Den norske stjerneskud Sigrid kom ud med den følsomme popsingle for godt to uger siden, og nu følger hun op med en smuk musikvideo, der afspejler de dybfølte følelser, som er på spil i “Burning Bridges”. Det handler om den bittersødme, der kan være i et forlist forhold, og her trækker Sigrid altså på egne erfaringer med hendes hårdeste breakup. Men det er samtidig et destruktivt forhold, som er nødvendigt at brænde alle broer til. I videoen har Sigrid følelserne ude på tøjet, når hun skiftevis danser og løber, mens hun bliver jaget rundt i forskellige omgivelser. Det er på en og samme tid en energisk og følsom videoudgivelse, der passer godt til det tempofyldte nummer. Om produktionen fortæller Sigrid selv følgende:

– Det var sjovt at lave den her video. Det er en meget følsom sang, så selvfølgelig skulle vi lave en video, der reflekterede den energi ved at løbe, danse og forfølge. Det var første gang jeg har prøvet en mild form for skuespil, hvilket var meget spændende, og uden tvivl noget jeg vil gøre mere.

Du kan se musikvideoen til “Burning Bridges” lige her.

Sigrid drager på sin hidtil største turné næste forår, hvor hun blandt andet besøger England, Irland og dele af Europa. Du kan se, hvor du kan opleve hende optræde i 2022 herunder:

13. marts – Manchester 02 Apollo (Manchester, UK)
14. marts – Usher Hall (Edinburgh, UK)
16. marts – SSE Arena, Wembley (London, UK)
18. marts – 3Arena (Dublin, IE)
30. maj – Razzmatazz (Barcelona, ES)
31. maj – Les Docks (Lausanne, CH)
1. juni – Fabrique (Milan, IT)
3. juni – Arena (Vienna, AT)
5. juni – Huxley’s (Berlin, DE)
9. juni – Carlswerk Victoria (Cologne, DE)
13. juni – La Cigale (Paris, FR)

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com