fbpx

Den spritnye artist Elvstrøm udgiver andensinglen “Endless Night”

Foto: Elvstrøm // Alexander Leistiko (Pressebillede)

Elvstrøm varmer op til sin kommende debut-EP med endnu en stærk singleudgivelse, der balancerer mellem alternativ indie og let tilgængelig pop.

For blot en måned siden debuterede Elvstrøm med den stærke single “Change for You”, der cementerede Signe Elvstrøms drømmende lydunivers, hvor der både er plads til alternative indie-vibes og mainstream pop. Nu er hun ude med opfølgeren “Endless Night”, som i den grad fastlægger, at Engstrøm er kommet for at blive på den danske musikscene.

Elvstrøms lyd er både fængende og melankolsk, og hendes drømmende vokal leder tankerne hen mod amerikanske Lana Del Rey, som i den grad har været epokegørende den lidt mere dystre popmusik, der især opblomstrer i disse tider. “Endless Night” er en virkelig velskrevet pop-ballade, der ligesom debutsinglen skildrer den svære kærlighed gennem ærlige fortællinger fra Elvstrøms eget personlige liv. Hun fortæller selv følgende om sangteksten:

Jeg skrev sangen efter at have slået op med en kæreste, og det er det, teksten handler om. At sige farvel, men stadig føle sig forbundet . At tænke på den anden lige meget hvor man er henne. Som når man står i en menneskemængde på en festival og ikke kan være nærværende, fordi det eneste man kan tænke på er, hvor ens ekskæreste mon er henne lige nu.

Både “Change for You” og “Endless Night” vil være at finde på Elvstrøms kommende debut-EP, som vi ser virkelig meget frem til at høre. Indtil EP’en lander i sin fulde længde, kan du lytte til “Endless Night” på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com