fbpx

Den svenske kultrapper Yung Lean annoncerer koncert i Store Vega

Foto: Anton Tammi (Pressebillede)

Den 9. september kan du opleve svensk emorap af ikonisk karakter, når hiphop-pioneren Yung Lean rammer Store Vega i København.

Svenske Yung Lean fra Stockholm er ikke bare en succesfuld artist, men et internationalt fænomen, der har igangsat en helt ny emorap-bølge. Rapperen med det borgerlige navn Jonatan Leandoer Håstad debuterede tilbage i 2013 som kun 16-årig med den virale YouTube-succes “Ginseng Strip 2002” og har siden da udgivet fire albums. Til december har du muligheden for at opleve ham på dansk jord, når han gæster det københavnske spillested Store Vega.

Yung Lean er kendt for sit finurlige hiphop-univers, der både rummer en følsom melankoli og en punket fandenivoldskhed. Han er blandt andet medstifter af det Stockholm-baserede hiphop-kollektiv Sad Boys og har i løbet af sin karriere arbejdet med hiphop-legender som Gucci Mane og Travis Scott.

Varm om til koncerten med hans seneste single “Chandelier”, som du kan lytte til på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com