fbpx

Det britiske indieband Coach Party udgiver singlen “FLAG (Feel Like A Girl)” med tilhørende musikvideo

Foto: Martyna Wisniewska (Pressebillede)

Den fremadstormende kvartet fra Isle of Wight er ude med nyt hårdtslående og aggresivt punkrock-track.

De henrivende BBC-darlings fra Coach Party har på imponerende vis haft deres musikalske gennembrud midt i en verdensomspændende pandemi. Nu er de ude med singlen “FLAG (Feel Like A Girl)”, der er et eksplosiv, højenergisk og tempofyldt nummer med tråde til blandt andre Sonic Youths guitarbaserede punkrock. Teksten er en hyldest til solidaritet og kredser ifølge frontkvinden Jess Eastwood om følgende temaer:

– “FLAG” er en sang til dem, der ved, hvordan det er at føle sig utryg, objektiviseret eller såret af nogen. Det er en intens vrede, hvor du bare vil se vedkommende lide lige så meget, som de fik dig til at lide. Sangen tager dig helt ud til det punkt, hvor du vil gøre alt for at beskytte menneskerne omkring dig over for denne person, uanset om du kender dem eller ej. Pas godt på dine venner.

Singlens tilhørende musikvideo er instrueret af Dan Broadley og understøtter musikkens gennemgående aggresivitet på fineste vis. I videoen er bandmedlemmerne iklædt dragter fra 1700-tallet, mens en grænseoverskridende mandsperson bliver afstraffet af en attitudefuld boss lady med et jagtgevær. Lyt til “FLAG (Feel Like A Girl)” og se den tilhørende musikvideo på YouTube lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com