fbpx

Det danske indiepop-band Rigmor udgiver ny single med tilhørende musikvideo

Foto: Rigmor // Bobby Mandrup (Pressebillede)

Rigmor er ude med singlen ”Det er lige meget” og annoncerer samtidig deres kommende debutalbum.

Kvartetten Rigmor har allerede haft flere singler i rotation på P6 Beat, spillet prominente koncerter rundt omkring i landet og udgivet deres debut-EP Rebel. Nu er de på banen igen med singlen “Det er lige meget”, der flankeres af en musikvideo instrueret af DP Peter Sørensen og produceret af Gotfat Productions.

Tekstmæssigt bygger sangen på en poetisk og ret fragmentarisk lyrik, der repetitiv og nærmest hypnotisk indprenter linjen “Det lige meget, alt det jeg gør” sunget af vokalisten Sarah Wichmanns fløjlsbløde stemme. Sangen komplementeres af en opløftende indie-vibe med melodiske guitarfigurer, catchy synths, et stramt trommebeat og en vuggende basgang, der sammen danner det instrumentale fundament for Wichmanns smukke vokal.

Bandet udtaler selv følgende om nummeret:

Vi har forsøgt at gå nye veje, både i instrumentationen, og også i sangens konstruktion. Den består nærmest af brudstykker af tekst og komposition, hvilket vi ser som et symbol på, at vi i tilværelsen ofte er i bevægelse mellem forskellige roller og agendaer og måske har svært ved at finde fodfæste. Ofte har vi alligevel ikke et valg eller en indflydelse på, hvad fremtiden bringer.

Sammen med singleudgivelsen har bandet annonceret deres kommende debutalbum. Indtil albummet lander kan du lytte til “Det er lige meget” og se den tilhørende musikvideo på YouTube lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com