fbpx

Det svenske indieband Two Year Vacation er ude med nyt singleudspil

Foto: Hugo Danred (Pressebillede)

Den hypede popkvintet fra Göteborg udgiver tredje single fra deres kommende EP, der lander til oktober.

Two Year Vacation er en fremadstormende indiepop-gruppe, der fremstiller det grå og mundane gennem deres fornøjerlige og farverige indiepop. De har netop udgivet singlen “Majored In Broken Hearts”, der er et håndspillet og uptempo krautrock-track. De musikalske virkemidler er velvalgte og simple, hvilket bidrager til et både dovent og energisk udtryk, der emmer af øvelokalevibes.

“Majored In Broken Hearts” er ifølge bandet en hyldest til ‘afsløringsmomentet’ og handler om at være fanget i hype og store forventninger fra omverdenen. Et forventningspres, man godt kan forstå, når man ser bandets fornemme streamingtal, men som de i den grad har levet op til med deres nyeste udspil. De finurlige guitarmelodier leder tankerne hen mod Vampire Weekends tropiske popunivers, og generelt er det en virkelig velskåret popsang med et solidt omkvæd og en produktion, der er velproduceret uden at være overproduceret.

Til oktober udgiver Two Year Vacations deres kommende EP, hvor du også kan finde de tidligere singler “What Goes Around” og “Come Over When You Want”. Indtil udgivelsen lander i sin fulde længde, kan du lytte til “Majored In Broken Hearts” lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com