fbpx

Efterklang udgiver fanbaseret musikvideo til “Hold Me Close When You Can”

Foto: Dennis Morton (Pressebillede)

Den elektroniske trio udkommer i dag med endnu en smuk single, nemlig “Hold Me Close When You Can”, hvor de i selskab med over 800 fans har skabt en kreativ musikvideo.

“Hold Me Close When You Can” er endnu et gribende smukt singleudspil fra de erfarne musikere fra danske Efterklang. Forsanger Casper Clausens vokal er på en og samme tid sårbar og kraftfuld, som hans stemme akkompagnerer det akustiske klaverspil, der repeteres gennem hele nummeret. Langsomt tilføjes flere lag – elektroniske som akustiske – og vi forbløffes over det fine strygerarrangement, som roligt introduceres til den i forvejen sarte komposition. Efterklang har endnu engang skabt en rummelig komposition, som udfolder sig på en både elegant og overlegen måde, som nærmest kun et så rutineret band som Efterklang kan gøre det.

Musikvideoen afspejler en simplicitet, hvor Efterklang har adspurgt fans og venner om at filme sig selv eller deres omgivelser, mens de reagerer på nummeret. Om produktionen fortæller gruppen:

Videoen handler ikke om at præsentere vores musik på den mest imponerende og prangende måde. Den handler om at samarbejde. Det er noget, vi har indset er blevet centrum for, hvordan vi fungerer som band. Vi vil gerne skabe sammen med lytterne og koncertgængerne, og vi bliver ved med at søge efter nye måder at gøre det på. Vi elskede enkelheden og symmetrien i det, og vi var spændte på at se, hvordan folk fortolkede musikken gennem deres egen virkelighed. Det var fantastisk at se, hvad alle gav hinanden.

“Hold Me Close When You Can” er fra Efterklangs kommende studiealbum Windflowers, og du kan se musikvideoen til singlen lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com