fbpx

Elias Boussnina synger om den afhængighedsskabende kærlighed på sin nye single “Heroine”

Foto: Elias Boussnina // Cathrine Brix (Pressebillede)

Den danske R&B-aficionado varmer op til sit kommende debutalbum med endnu en stærk singleudgivelse.

Den 27-årige artist Elias Boussnina har allerede opnået stor succes på det danske popmarked med P3’s Uundgåelige og et hav af prominente shows. Han har dog endnu til gode at udgive sit debutalbum, men det er heldigvis på vej. I dag er han ude med singlen “Heroine”, der tager udgangspunkt i den helt dybe og altoverskyggende kærlighed, som nogle gange nærmest kan tage lidt overhånd. Han udtaler selv følgende om sangens tematik:

Nummeret handler om, at være afhængig af et andet menneske – om den der helt sygelige følelse, det kan være, at elske nogen så højt, at man rent faktisk ender med at elske den person mere, end man elsker sig selv og noget andet.

Som titlen også antyder, går Boussnina faktisk så langt, at han sammenligner den dedikerede ‘all in’-forelskelse med en stofafhængighed:

Er kærlighed egentlig så meget anderledes end at være afhængig af stoffer? Kærligheden er, for mig at se, et fix vi hylder, men som, i værste fald, kan presse et menneske helt derud, hvor man fuldstændig mister sig selv og som i sidste ende kan ødelægge og blive enden på alt.

“Heroine”, der desuden er lavet sammen med den London-baserede danske producer Mont Jake fra den nu opløste poptrio Mont Oliver, fortsætter Boussninas tilbagelænede og charmerende R&B-poppede stil, som er umulig at stå for. Lyt til sangen på Spotify lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com