fbpx

Erika de Casier udgiver ny musikvideo i samarbejde med Strøm Festival

Foto: Dennis Morton (Pressebillede)

Den danske R&B-popper er ude med en spritny sommernostalgisk musikvideo til sangen “Someone To Chill With”.

Erika de Casier er et af de meste hypede danske indiehåb for tiden, og det er med god grund. Hun skriver nemlig virkelig fængende popsange indenfor et lydunivers, der er både gennemført 00’er-inspireret, men som også har noget helt nyt over sig. Hendes charmerende kompromisløshed har netop resulteret i en ny musikvideo til sangen “Someone To Chill With” fra andenalbummet Sensational, hun udgav tilbage i foråret gennem det legendariske indielabel 4AD – et label, der i øvrigt arbejder med enorme indie-ikoner som for eksempel The National og Future Island.

I videoen, der er instrueret af Erika de Casier selv, følger vi hendes alter ego Bianka under en solskinsfuld strandtur, som byder på både picnic, sandslotte og en tur på løbehjul. De sommerlige vibes er kørt helt ud og giver videoudgivelsen en nostalgisk og længselsfuld karakter, som passer perfekt til de Casiers bagudskuende æstetik. Videoen er desuden lavet i samarbejde med den elektroniske musikfestival Strøm Festival, hvor videoen også havde sin premiere tilbage i august måned.

Se musikvideoen på YouTube lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com