fbpx

Ganger – Spot Festival 2021

Foto: Karoline Mutinta Jørgensen
Venue: Store Sal
Dato: Torsdag den 16. september 2021

Gangers optræden på første dagen af SPOT Festival 2021, var ét flot musikalsk mesterværk.

Ganger – Spot Festival 2021
5 / 5 Reviewer
Rating0

Den kritikerroste gruppe Ganger, har i den grad etableret deres navn på den danske musikscene på kort, hvilket afspejlede den fyldte og summende Store Sal i Musikhuset. De er et af de bands, som i løbet af sommeren har fået spillet på mange store scener, men heldigvis var de også at finde på dette års festivalprogram. Som konferencieren så smukt sagde inden de gik på scenen // De smadre dansk popmusik og fr smidt en masse priser i hovedet //. And on that note, gik Ganger i gang med deres optræden. Ganger tryllebandt publikum fra første tone, og med deres banger-set havde gruppen publikum i deres hule hånd.

Deres optræden var storslået, minimalistisk, blandet med en masse koreografi, som vidste hvor nøje planlagt alt var, men det blev aldrig for påtaget eller for meget,

Midt i settet fik de en saxofonist på scenen, der med de smukke toner fra instrumentet, gik over i hittet “Bunker”, hvor den velkendte saxofon også er at finde på nummeret. Jeg fik op til flere gange gåsehud under deres koncert, og deres nærvær, karisma, og overskud på en scene, var ikke til at tage fejl af.

Ganger er et band med utrolig dygtige musikere – for ikke at glemme vokalharmonier (!!), der med deres helt unikke og legende tilgang til musik og tekst, præsterede en magtdemonstration af hvad unik popmusik er.

Sidste del af koncerten bød på blandt andet nummeret “Styrke”, “Bye Bye” og “Olympisk” hvor de, der stadig sad ned, hoppede op fra stolene og så var der ellers dømt fællessang.

Ganger er og bliver et af de mest spændende og nyskabende grupper på den danske musikscene, og de beviste, at det netop også gælder på en livescene.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com