fbpx

Ida Lilja skaber et stort elektronisk rum på ny single

Foto: Julie Montauk (Pressebillede)

Ida Lilja har udgivet singlen “Oh Baby”, der med sine luftige synths skaber en stor legeplads til den danske sangers blide stemme.

Den 25-årige sanger og sangskriver Ida Lilja udgav i fredags sin anden single i form af kærlighedssangen “Oh Baby”. Det er et storladent synthpopnummer, hvor ordsproget ‘less is more’ er kastet langt væk. Her er der plads til en tyk synthbas, mange selvstændige elektroniske elementer, en svævende guitar og en ‘four-on-the-floor’-trommerytme. Beatet, der er produceret af Frej Darger, holder et højt energiniveau, som Ida Liljas blide stemme står som en smuk kontrast til.

Sangen handler om alle de følelser, der melder sig på banen, når en forelskelse er i opblomstring. Det er både alt det gode, men også den usikkerhed, der følger med, når man begynder at åbne sig selv op for et nyt menneske. Man viser hele sit selv, både de gode og dårlige sider, i håbet om, at modparten omfavner det hele på samme måde, som man selv omfavner modparten.

Du kan lytte til “Oh Baby” på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com