fbpx

Københavnerduoen GENTS udgiver eksperimenterende synthpop-single

Foto: GENTS // Dennis Morton (Pressebillede)

GENTS stormer frem på den internationale scene og tager nu hul på et nyt kapitel med singlen “little liar”.

Danske GENTS har siden projektets begyndelse i 2015 opnået stor international succes med udsolgte shows i både Paris og Berlin samt to anmelderroste albums i form af 80’er-perlerne About Time fra 2017 og Human Connection fra 2019. Makkerparret Niels Fejrskov Juhl og Theis Vesterløkke står nu klar til at tage hul på et helt nyt kapitel med singlen “little liar”, der udgives gennem Ganger-pladeselskabet Yachtvej.

På singlen blander silkebløde synths sig med country-klingende guitar-slides, hvorefter der hen mod sangens slutningen træder en beskidt og forvrænget synthlyd frem for at gennemsyre det ellers behagelige univers, hvilket giver nummeret en quirky kant og et charmerende kontrastfuldt islæt. Sangen er skrevet sammen med blandt andre CHINAH-medlemmet Simon Kjær Lauridsen, og man kunne håbe, at det kreative samarbejde vil byde på mere end bare den ene sang, for kombinationen fremstår helt eminent på “little liar”.

Lyt til “little liar” på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com