fbpx

KOM VI LØBER vender tilbage med den legende single “Vi er sandet”

Foto: Frederik Lunde Angelo Jacobsen (Pressebillede)

Indieprojektet KOM VI LØBER udgiver endnu et reflekterende nummer, som bevæger sig mellem det nærværende og det atmosfæriske.

KOM VI LØBER er soloprojektet fra Lone Slot Nielsen, som debuterede med sin nærværende vokal og legende dansksprogede tekster tilbage i 2019. Finurlige og skæve temaer præger lydbilledet, som består af svævende, elektronisk indierock. KOM VI LØBER producerer musik i mødet mellem det relaterbare og det kunstneriske, og på hendes nye single “Vi er sandet” oplever vi igen en kontrastfuld udgivelse, hvor sfæriske guitarer og synthesizere overtager lydsiden.

På nummeret leger Lone Slot Nielsen med ord og lyd, hvor omdrejningspunktet er den menneskelige erfaring. Hun reflekterer over menneskets foranderlighed, hvordan vi giver slip og giver os hen til andre mennesker. Om inspirationen til “Vi er sandet” fortæller hun:

Sandet vandrer, lægger sig i bunker for en tid og fyger pludselig for vinden, præcis som du og jeg også gør det. Det blev til en refleksion over, at det jo i det store perspektiv er ligegyldigt, hvem jeg er, hvem du er, og hvordan vi skal definere vores relation til hinanden. For tit er oplevelsen, at vi først er nogen lige dér, hvor vi glemmer os selv og på den måde forgår og giver slip, fordi vi er sammen med et menneske, som rører os dybt.

Du kan lytte til “Vi er sandet” på Spotify lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com