fbpx

Liverpool-popperen Pixey udgiver ny single og tilhørende musikvideo

Foto: Blackksocks (Pressebillede)

Britiske Pixey deler sangen “Take Me On” forud for kommende EP-udgivelse.

Tilbage i februar havde vi den britiske artist, producer, sanger og multiinstrumentalist Pixey med på vores liste over 21 internationale navne du skal holde øje med i 2021. Siden da er det gået virkelig stærkt for den unge Liverpool-popper, der ganske fortjent har været i rotation på BBC Radio 1, og som nu er aktuel med singlen “Take Me On”.

Singlen leder op til hendes kommende EP Sunshine State, som hun udgiver den 29. oktober gennem det anerkendte pladeselskab Chess Club, hvor ikoniske indieartister som Alfie Templeman og Phoebe Green også hører til. På “Take Me On” blander Pixey catchy soveværelsespop med breakbeat-klingende trommer, hvilket rammer en virkelig spændende balance mellem det pæne og det grimme. Pixey udtaler selv følgende om sangen:

– “Take Me On” var en stor fornøjelse af skrive. Jeg startede med at skrive den under min første studie-session og færdigskrev den dagen efter. Sangen handler om at tage kontrollen tilbage, når ingen lytter til dig eller tager dig seriøst, hvilket jeg har oplevet mange gange i fortiden.

Singleudgivelsen flankeres desuden af en musikvideo, hvori højenergiske Pixey går amok i en boksehal. Lyt til “Take Me On” og se den tilhørende video på YouTube lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com