fbpx

MØ annoncerer efterårskoncert i Den Grå Hal

Foto: Fryd Frydendahl

Den 22. oktober kan du opleve Danmarks helt egen verdensstjerne MØ i unikke rammer, når hun indtræder Den Grå Hal med et specielt designet liveshow.

er snart klar med sit tredje album, som hun allerede har uddelt smagsprøver fra i form af de virkelig stærke singler “Kindness” og “Live To Survive”. Til oktober fejrer hun den kommende albumudgivelse i Den Grå Hal på Christiania, og meget tyder på, det bliver en helt særlig oplevelse.

Liveshowet er nemlig skabt i samarbejde med den legendariske lys- og produktionsdesigner Rob Sinclair, der tidligere har designet shows for blandt andre Tame Impala, og som MØ også arbejdede sammen med i forbindelse med sin albumtour “Forever Neverland” tilbage i 2018. Til koncerten i oktober vil hun både spille sange fra sit enorme bagkatalog af succesfulde hits, men også helt nye sange, der får verdenspremiere i Den Grå Hal.

For Karen Marie Ørsted, der står bag kunstnernavnet MØ, er det helt naturligt, at numrene skal have deres ilddåb i en livekontekst:

Det har været to mærkelige år, hvor jeg i den periode har skrevet et album. Jeg føler altid, at ny musik bliver virkeligt for mig første gang, jeg fremfører det for et publikum.

Imens du venter på albummet og koncerten, kan du lytte til den seneste single “Kindness” på Spotify lige her.

Tags:
,
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com