fbpx

Moor Mother bevæger sig i et afrofuturistisk univers på nyt album

Foto: Bob Sweeney (Pressebillede)

Moor Mother er en eksperimenterende artist, som uden tvivl er værd at give et lyt efter hendes seneste albumudgivelse, hvor hun for alvor har markeret sig som en frontløber for afrofuturistisk musik.

Bag den Philadelphia-baserede kunstner Moor Mother står Camae Ayewa, som har udgivet det eksperimenterende album Black Encyclopedia Of The Air i sidste uge, hvor hun præsenterer et på en og samme tid poetisk og smertefuldt værk. Albummet centrerer sig omkring den afrikansk-amerikanske uretfærdighed og undertrykkelse set i et fortids- og fremtidsperspektiv. Moor Mother bevæger sig i et afrofuturistisk univers, hvor hun fusionerer eksperimental hiphop, soul, jazz og poesi i et uforudsigeligt musikalsk virvar.

Hun er blevet beskrevet som en afrotopisk drøm, der ligger i grænselandet mellem gudinde og kriger. Musikken er mystisk og fremtidssøgende, hvor hun har et særligt talent for at skabe dynamiske lag og komplementere støjteksturer til lydfladerne.

Du kan høre det niche-prægede album fra Moor Mother lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com